Oferta dla firm i biznesu

W dzisiejszych niezwykle medialnych czasach jednym z najważniejszych elementów prowadzenia biznesu jest wizerunek. Stare przysłowie mówi jak Cię widzą tak Cię piszą.

Jako Fundacja przygotowaliśmy specjalny pakiet biznesowy do współpracy i partnerstwa z Firmami.

Polecamy:

• Kursy i warsztaty fotograficzne dla pracowników
  • Portret biznesowy
  • Fotografia Wizerunkowa Firmy
  • Fotografia eventowa
  • Fotografia reklamowa

W naszej ofercie gwarantujemy profesjonalne podejście do klienta na całym etapie projektu od omówienia potrzeb klienta, przygotowania do sesji, profesjonalnego wykonania i obróbki zdjęć kończąc na dostarczeniu gotowego produktu do klienta. W zależności od potrzeb zapewniamy makijażystów i stylistów.

Specjalne miejsce w naszej ofercie mają warsztaty fotograficzne: jest to niezwykle skuteczna forma integracji zespołu w trakcie której pracownicy uczą się praktycznych umiejętności fotograficznych. Dodatkowym bonusem tych warsztatów są profesjonalne zdjęcia zespołu, które zawsze przydadzą się w promocji wizerunku każdej firmy.

Ze względu na indywidualne podejście do każdego partnera biznesowego, wszystkie szczegóły dotyczące współpracy omawiamy na indywidualnych spotkaniach.