Project

„Speedway na Golaju”

Od 2018 roku jesteśmy partnerem Poznańskiego Stowarzyszenia Żużlowego Skorpiony. W ramach tego projektu jesteśmy zaangażowani w oprawę fotograficzną tego niezwykle emocjonującego i jakże medialnego sportu. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych fotografią sportową do kontaktu.

!!! Foto Safari !!! www.fotosafari.grupafam.pl

Naszą misją jest dostarczenie najlepszych doświadczeń fotograficznych, umożliwiających bardzo intensywną naukę połączoną z niezapomnianymi podróżami i przygodami. Razem z nami odkryjecie doskonałą metodę na naukę fotografii. Dołącz do nas do Photo Safari www.fotosafari.grupafam.pl ! Intensywne dwu lub trzydniowe weekendowe warsztaty fotograficzne, dzięki którym można sfotografować przepiękne krajobrazy Polskiej przyrody.

„Tablice Śladami Powstania Wielkopolskiego”

Projekt współrealizowany z Fundacja Kochania Poznania mający na celu skatalogowanie i stworzenie przewodnika po miejscach związanych z Powstaniem Wielkopolskim. Po miejscach które są upamiętnione poprzez tablice pamiątkowe.